Конна база ездул

Езда
НачалоПреходи
ОТ 1999 ГОДИНА

КОННА БАЗА ЕЗДУЛ

Разполагаме с конни бази в гр.Хисаря и в Старосел. Предлагаме както езда в манеж с инструктор, така и езда с водач сред природата. За нас най-важно е обучението на ездачите и достигането им до истинска стабилност и хармония с коня. Това е начинът за постигане на пълно отпускане, сигурност, удоволствие и удовлетворение по време на ездата. За допълнителната сигурност на ездачите осигуряваме: тока (каска), протектори за гърба и кръста и застраховки. Разполагаме с Английски и Уестърн седла и седла от типа Ендюрънс. Готови сме да обърнем специално внимание както на съвсем начинаещите ездачи, така и на много напреднали. Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслаждение в разнообразни алюри.

Коне

инструктора

Доволни посетители

Партньори

Опитайте нещо различно

За конете

Нашите коне се отличават не само с неповторимата си природна красота, но и със спокойствието и свободата да изразяват естествената си индивидуалност и темперамент в една хармонична природна и човешка среда. Отношенията ни с тях се основават на принципите на естествените взаимоотношения между човека и коня (Natural horsemanship), свързани с много търпение, задълбочено разбиране, хармонично общуване и изцяло торичане на насилието срещу животните. Повечето от конете ни са от породите Чистоквърна арабска и Арабска шагия.

Подарете си спокойствие

Всъщност изобщо няма нужда да се отнасяте във въображението си – нужно е просто да посетите конна база Ездул и да поемете по стъпките на филмовите герои и нашите предци.

BulgarianEnglishGermanRussianSpanish

Pin It on Pinterest