Конна база Ездул

Нашите коне

Нашите коне

Нашите коне се отличават не само с неповторимата си природна красота, но и със спокойствието и свободата да изразят естествената си индивидуалност и темперамент в една хармонична природна и човешка среда. Отношенията ни с тях се основават на принципите на естествените взаимоотношения между човека и коня (Natural horsemanship), свързани с много търпение, задълбочено разбиране, хармонично общуване и изцяло отричане на насилието спрямо животните. Повечето ни коне са от породите Чистокръвна арабска и Арабска шагия с доказано и изключително родословие. Разполагаме също и с няколко полукръвни коня с преобладаващо арабска кръв. Всички наши ездитни коне са последователно и задълбочено обучавани по системите на Пат Парели и Монти Робъртс, а от нас последователно и задълбочено получават огромната ни любов, радост и търпение.

 

Опитайте нещо различно

За конете

Нашите коне се отличават не само с неповторимата си природна красота, но и със спокойствието и свободата да изразяват естествената си индивидуалност и темперамент в една хармонична природна и човешка среда. Отношенията ни с тях се основават на принципите на естествените взаимоотношения между човека и коня (Natural horsemanship), свързани с много търпение, задълбочено разбиране, хармонично общуване и изцяло торичане на насилието срещу животните. Повечето от конете ни са от породите Чистоквърна арабска и Арабска шагия.

Подарете си спокойствие

Всъщност изобщо няма нужда да се отнасяте във въображението си – нужно е просто да посетите конна база Ездул и да поемете по стъпките на филмовите герои и нашите предци.

BulgarianEnglishGermanRussianSpanish

Pin It on Pinterest