Езда

Конна база ЕЗДУЛ

От 1999 година...

Разполагаме с конни бази в гр.Хисаря и в Старосел. Предлагаме както езда в манеж с инструктор, така и езда с водач сред природата. За нас най-важно е обучението на ездачите и достигането им до истинска стабилност и хармония с коня. Това е начинът за постигане на пълно отпускане, сигурност, удоволствие и удовлетворение по време на ездата. За допълнителната сигурност на ездачите осигуряваме: тока (каска), протектори за гърба и кръста и застраховки. Разполагаме с Английски и Уестърн седла и седла от типа Ендюрънс. Готови сме да обърнем специално внимание както на съвсем начинаещите ездачи, така и на много напреднали. Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслаждение в разнообразни алюри.

0
Коне
0
Инструктури
0
Доволни посетители
1038
0
Партньори

Кажете “ДА” на ездата!

Физически ездата е благоприятна за развитието на правилна структура на тялото, гръбначния стълб, както и за развитието на всички мускули в човешкото тяло.

Връзката с тези съвършени животни възобановява хармоничните отношения на човека с природата, дава спокойствието и свободата, към които се стремим. Ние ще ви покажем от гърба на коня изключителната и разнообразна природа в древното царство на траките – реки, язовири, гори, поляни, ниви, лозя, ливади, овощни градини, причудливи скали, могили, планини.

Общуването с конете изгражда връзката на естествените взаимоотношения с природата и грижата към всичко живо.

Подарете си спокойствие

Всъщност изобщо няма нужда да се отнасяте във въображението си – нужно е просто да посетите конна база Ездул и да поемете по стъпките на филмовите герои и нашите предци.